Home | Literature | Nuancë

Nuancë

image
Po ndizet dhe një siluetë,
 
në shtrirje vertikale.

 

 

 

Bujar Plloshtani

 

 


 
 
 
Po ndizet dhe një siluetë,
 
në shtrirje vertikale.
 
 
 
Pozohet si në vetmi,

me një tjetër pamje të ngrënë.
 
 
 
Sërish po ndizet në vetmi,
 
si një qenie binjake
 
                          për një triumf në dashuri e hare.

 
 
Të shtrirë vertikalisht,
 
i pozojnë njëri-tjetrit
 
                               për hir të shpirtit sublim.

 
 
December 18, 2012

Subscribe to comments feed Comments (0 posted)

total: | displaying:

Post your comment

  • Bold
  • Italic
  • Underline
  • Quote

Please enter the code you see in the image:

Captcha
Share this article
Rate this article
5.00