image

Diplomat

Diploma është kurorëzim i diturisë...

 

 

Nga Lirim Gashi

 

 

Diploma është kurorëzim i diturisë, sa martesa për letra kurorëzim i dashurisë.

 

Dija e diplomuar është e përkufizuar dhe monotone sa boza, dhe e rrezikshme sa tuberkuloza.

 

Në Kosovë, por edhe gjetiu ka më shumë shkollohajvana, se sa pas luftës së dytë botërore minjë nëpër tavana.

 

Sot diploma ka më pak vlerë se sa kondomi, sepse kondomi të mbron së paku nga sida, stifilisi dhe triperi, ndërsa diploma nuk të mbron aspak nga injoranca.

 

Dijetarët tanë të diplomuar gjysmë analfabet dhe erotiko-pufor, janë në tru po aq pjellor, sa mastrubimi dhe onanimi me dorë.

 

Jeni të lumtur je që nuk shihni as përtej distances së urinimit, sepse jeni pasardhësit më të denjë të Prodekanes Lumnije dhe Hashimit.

 

Prandaj Kosova është vendi ku jetojnë njerëzit më të lumtur në rajon, sepse çdo e dyta prodekane, mësimin e ka përvetësuar duke ngrënë banane dhe çdo i dyti prodekan duke bërtitur në mal '' e dua Kosovën " si Tarzan.

 

Prodekanët tanë në luftë janë strehuar nën fustanat e grave në tavan, ndërsa dijën për luftën e kanë përvetësuar nga filmat partizan me gjerman.

 

E injorancën në liri e kanë maskuar pas shkëlqimit në krim, korrupsion, tradhti dhe hajni dhe e kanë përdorur për ta gjunjëzuar Kosovën në negociatat me Serbi.

 

No passaran, popull dhe shtet hajvan!

Subscribe to comments feed Comments (0 posted)

total: | displaying:

Post your comment

  • Bold
  • Italic
  • Underline
  • Quote

Please enter the code you see in the image:

Captcha
Share this article
Tags

No tags for this article

Rate this article
5.00