Home | Politics

Politics

image

EURALIUS, manual për drejtësinë

Misioni i Bashkimit Europian për drejtësinë, EURALIUS, ka shpërndarë një manual ku...
Full story

Rescuing Europe’s Illiberal Democracies

image
Brexit and the rise of xenophobic populism in many EU countries have exposed a ......
Full story

Kina superfuqi

image
Sipas ekspertëve SHBA pritet të humbasë dominimin botëror ekonomik për t’u ......
Full story

Can Europe Enforce Its Founding Ideals?

image
The union is facing pressure from right and left as it tries to preserve its values....
Full story

Catalan elections: all that for that?

image
Facilitators, middlemen, discrete openings so that both sides could start to talk to – and not ......
Full story

Ish-lideri katalanas kërkon të rikthehet në Spanjë

image
“Dua të kthehem sa më shpejt në Katalonja. Kjo do të ishte e mirë për Spanjën”, tha Puigdemont......
Full story

The World Economy in 2018

image
In the tenth year since the start of the global financial crisis, the US economy reached a new high-water mark, and the global economy......
Full story

Zgjedhjet në Katalonjë, fitojnë separatistët

image
Tre partitë separatiste ((JxCat, Erc dhe Cup), kanë së bashku mazhorancën absolute në Parlamentin e ri......
Full story

Making the Most of the Brexit Deal

image
Any sensible agreement between the EU and the UK is bound to result in the latter losing much of the......
Full story

Kur Europa voton për drejtësi fiskale

image
Kur “tax justice” është për BE-në, po për ne...?! ...
Full story
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 next last total: 1189 | displaying: 1 - 10
Log in
Featured author