Home | Opinion

Opinion

image

International Cooperation 2.0

After decades of serving as the backbone of a rules-based global order...
Full story

Popujt e qytetëruar nuk heqin dorë nga e vërteta historike

image
– pretendimet e Greqisë për emrin e Maqedonisë janë të paarsyeshme......
Full story

Kosova nuk ka flamur...

image
...dhe herezi të tjera të këtij dhjetëvjeçari të Pavarësisë....
Full story

Kushti "kroato-slloven" i BE për Ballkanin Perëndimor

image
Presidenti i Komisionit Europian parashtron një kusht të ri, që e lidh pranimin e ......
Full story

Olimpiada nuk do ta shpёtojё botёn

image
Sporti ofron njё gjuhё universale......
Full story

Lobimi si hipokrizi dhe trishtimi nga integrimi

image
Shqipëria prej vitesh pret para dyerve të Europës për t`iu hapur porta e integrimit....
Full story

Paaftësia jonë për ndjekje ligjore ndaj mega skandaleve

image
Drejtësia jonë e deritanishme, nuk i ka trajtuar mega skandalet deri në krim të madh antiligjor....
Full story

Integrimi në BE kundër interesave të klasave politike në Ballkan

image
Komisioni Evropian e sidomos shtetet serioze anëtare të BE-së mendojnë se në vendet e Ballkanit Perëndimor ka shenja të “kapjes së shtetit......
Full story

“Peshqit e mëdhenj” rrëshqasin gjithmonë në të tjera dete

image
Premtimet që megahajdutët shumë shpejt do jenë pas hekurave po zhvlerësohen. Gati po bëhen bajate. Një simfoni bezdisëse....
Full story

Befasitë e pritshme

image
Befasia e pritshme tashmë është ndërtuar në politikë sundimi, të profilizuar në ......
Full story
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 next last total: 1166 | displaying: 1 - 10
Log in
Featured author