Home | Life & Style

Life & Style

image

Kod për njerëzimin

Ruaj ekuilibrin. Stërvit trupin për të fuqizuar mendjen...
Full story

Social Apps Are Now a Commodity

image
Snapchat's redesign shows how communication services are becoming indistinguishable....
Full story

Green Card në SHBA, shqiptarët të parët

image
Shtetet e Bashkuara të Amerikës (SHBA) vijojnë të mbeten vendi i ëndrrave të mijërave shqiptarëve......
Full story

50 x 50, me Ilir Shytën

image
Narcisizt, besnik, këmbëngulës......
Full story

Pesë billionerët më të mëdhenj

image
Jeff Bezos, themeluesi i Amazon, është njeriu më i pasur......
Full story

Tërshëra, drithi magjik

image
Tërshëra përmban një lloj fibre të caktuar të quajtur beta-glukan......
Full story

Top 10 Highest-Paying Jobs in the World

image
Surgeons command the highest median salary of all careers — both in and out of health care ......
Full story

Black Friday 2017 - when is it?

image
The online sales bonanza falls on November 24 this year - it's always the day after Thanksgiving in the U.S......
Full story

Dietë e purpullt

image
Kur stinët ndryshojnë, organizmi jonë kërkon më shumë vëmendje......
Full story

* * *

image
Gjethet e rrushit janë ndër ilaçet më të fuqishme natyrale. Në këto gjethe ka mjaft vitamina C, E, A, K dhe B6, si edhe niacinë, hekur, fibra, riboflavinë, folate, kalcium, magnez, bakër dhe mangan....
Full story
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 next last total: 488 | displaying: 1 - 10
Log in
Featured author