Home | Environment

Environment

image

HEC-et në Osum

Ministria e Industrisë dhe Energjitikës njofton nisjen e procedurave për zgjidhej të njëanshme të kontratës për ndërtimin ...
Full story

Does Climate Change Cause More War?

image
A new paper questions the growing body of evidence that weather fluctuations can prompt wars......
Full story

Mrekullia e Ujërave Termale Shqiptare

image
Banjat e Bënjës, Përmet konsiderohen nga specialistët si më të mirat në Europë......
Full story

Water Management Is Health Management

image
Global health and conservation professionals must cooperate more closely to find those solutions......
Full story

'Supermoon' rises over the UK

image
The first and last 'supermoon' of 2017 has risen over the UK....
Full story

Rritet dukshëm niveli i Fierzës

image
Sipas Ministrisë niveli i prurjeve në Fierzë është rritur......
Full story

Përmbytjet, qytetet që rrezikohen

image
Qarqet më të rrezikuara janë Fier dhe Vlorë. Ka mundësi për përmbytje në basenin e lumit Vjosa. ...
Full story

The Greening of the Miners

image
Debates about mining and the environment are often framed in terms of a "nexus" between the resources that are extracted and the resources needed to dig them up. But too few people......
Full story

Rreziku i vërtetë për ekonominë globale

image
Rreziku më i madh politik për tregjet globale sot është se lojtarët kryesorë që formësojnë pritshmëritë e investitorëve i nënshtrohen një riorganizimi rrënjësor....
Full story

Planning Better Cities

image
Cities have long been portrayed as the best way to organize human life. But to capitalize on urban areas' potential to drive economic growth and......
Full story
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 next last total: 362 | displaying: 1 - 10
Log in
Featured author