Home | Culture

Culture

image

* * *

"I am very intrigued by Bitcoin. It has all the signs...
Full story

Nostradamusi dhe parashikimet

image
Nostradamusi shkroi librin e tij të parë, “Les Propheties” në vitin 1555......
Full story

Hope is for tomorrow, not today

image
There is no love in the world. Everybody wants the same thing. Whosoever is the most ruthless gets it ......
Full story

How did 1917 change the west?

image
Failed utopias lead to the death of idealism, and the likes of Putin and Trump are symbols of this process. ...
Full story

Të bashkohesh me tjetrin përmes gjuhës

image
Rifitova besimin. E përshtata gjuhën me nevojat e mia. E rifreskova me përvojën e ndjesitë e reja......
Full story

Manastiri...

image
Manastiri, “qytet i konsujve”, qytet i alfabetit, qytet i kulturës ......
Full story

Nje thesar i çmuar

image
Një grup arkeologësh francezë kanë zbuluar një thesar të rëndësishëm mesjetar në Abaazia të Cluny, në zonën e Saône-et-Loire....
Full story

Iron Curtains of the mind

image
Much 'western' analysis of central and eastern Europe remains rife with prejudices, half-truths and a lack of critical perspective....
Full story

"Ditët e Naimit" në Tetovë

image
Në këtë edicion ardhjen e kanë konfirmuar 30 poetë nga vende te ndryshme si SHBA, Porto Riko, India, Izraeli, Danimarka, Suedia, Gjermania......
Full story
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 next last total: 555 | displaying: 1 - 10
Log in
Featured author