image

Rozmarina, bima e shenjtë

Rozmarina përdoret për të përmirësuar kujtesën dhe është e pasur me ushqyes të dobishëm për organizmin...
Full story
image

Çfarë i ndodh organizmit kur vdesim?

Livor, rigor dhe algor mortis......
Full story
image

Princeshë Diana dhe dashuritë

Filmi më i fundit i titulluar “Diana” tregon për dy vitet e fundit të jetës së saj dhe për marrëdhënien e dashurisë me kirurgun e zemrës Hasnat Khan......
Full story
image

The scent that’s pricier than gold

“Agarwood was always an expensive timber,”......
Full story
image

Kolla dhe Duhani

Duhanpirja i çel rrugën një kolle të fortë e cila shkaktohet nga vetë trupi që përpiqet të pastrohet ......
Full story
image

Could a Mediterranean diet prevent dementia?

              What we can learn from diets in low dementia regions as far apart as Japan, Costa Rica and Italy   With dementia now the biggest single cause...
Full story
image

The security risks of logging in with Fb

Facebook profiles have become the de-facto identities of people across the internet......
Full story
image

Mrekullitë e Akupressurës

Akupressura praktikohet prej mijëra vitesh, ndonëse ......
Full story
image

Facebook and the Price of Tech Utopia

Despite taking hold in our lives with damaging regularity, the architecture of loss is ......
Full story
image

Siguracionet e makinave, tarifat

Autoriteti i Mbikëqyrjes Financiare ka miratuar primin e rrezikut për sigurimin e detyrueshëm motorik për çdo kategori mjeti......
Full story
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 next last total: 515 | displaying: 1 - 10
WEATHER
MONEY EXCHANGE

To

Featured author